Scroll Down

Propunând un nou tip de intervenție socială, Cauza Mea pleacă de la ideea că fiecare persoană reprezintă o resursă importantă în comunitate care, de multe ori, își dorește să se implice, însă nu știe cum.

Proiectul Cauza Mea a fost dezvoltat după ce ne-am consultat cu sute de astfel de persoane. O mare parte ne-au spus că cel mai important lucru este să vadă că ajutorul oferit schimbă în bine viața unor oameni și comunitatea în care trăiesc.

Prin Cauza Mea venim în întâmpinarea ta cu pași simpli, bazându-ne pe o metodologie testată. Practic, te ajutăm să îți dezvolți propriul proiect social și să rezolvi o problemă pe care ai întâlnit-o în comunitatea ta. Cunoști copii buni, dar săraci, care au nevoie de ajutor? Vrei să-i ajuți, dar nu știi cum să faci asta? Adoptă “Cauza Mea” și vei vedea cât de simplu e să faci bine.

Implicarea ta este posibilă chiar dacă ai foarte puțin timp liber. O să te ajute dacă ajutorul este oferit aproape de casă sau de serviciul tău și o să poți ”să lucrezi” pentru proiectul tău social atunci când timpul îți permite. În plus, specialiștii noștri, cu mulți ani de experiență în domeniul social, o să-ți fie alături la fiecare pas. Vrem să-ți facă plăcere să ajuți!

Momentan, ne adresăm doar celor care vor să ajute în București și județul Ilfov, fiind o limitare impusă de resursele existente, dar și de atenția pe care vrem să o acordăm fiecărui proiect social.

Ne propunem să extindem Cauza Mea începând cu cea de-a doua jumătate a anului 2018. Până atunci, îți recomandăm să urmărești pe Facebook derularea proiectelor existente și să înveți din experiența celor care au pornit propriul proiect.

Bine ai venit în comunitatea Cauza Mea!